BREAKING NEWS

About

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Τα χορευτικά στη Μακρυνεία…

Ακατάπαυτο είναι το ταξίδι των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, τα οποία συνεχίζουνε τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός Ελλάδας.
Μπορεί να «επισφράγισαν» επίσημα τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου 2009 με τη συμμετοχή τους στο 8ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα στη Δάφνη, ωστόσο προετοιμάζουν δεκάδες εξορμήσεις, ακολουθώντας τα χνάρια της πολιτισμικής μας παράδοσης σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αχαΐας. Οι περιοδείες τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ οι προσκλήσεις που δέχτηκε ο Σύλλογος για τη συμμετοχή των χορευτικών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων ήταν δεκάδες.
Στις 6ήμερες εκδηλώσεις των ΄΄ΠΑΖΑΡΙΩΝ΄΄.
Μετά την επιστροφή τους από την πολυήμερη παρουσία τους στην π. επαρχία Καλαβρύτων ετοιμάζουν τις φορεσιές τους για τη Γαβαλού του δήμου Μακρυνείας στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μακρυνείας, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας Ν.Ε.ΛΕ., τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαβαλούς Π.Ε.Σ.Α.Γ. και το Σύλλογο Γαβαλιωτών Αθήνας, αρχίζουν την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κοριφόνωντε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, και θα πραγματοποιηθούν στον αυλειο χώρο του Γυμνασίου Γαβαλούς.

Τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας θα πάρουν μέρος, μετά από σχετική πρόσκληση, στις εκδηλώσεις της Τετάρτης, 9 Σεπτεμβρίου, που αρχίζουν 7.00 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα