BREAKING NEWS

About

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ

Στις 18 Οκτωβρίου ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης. Η σχετική επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού έγινε τον Ιούλιο, καθώς η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη και αν δεν έχει προγραμματιστεί η άφιξη οργανωμένου γκρουπ, δυστυχώς είναι αδύνατη η είσοδος στο Μουσείο. Η κράτηση είναι για 50 και μόνο άτομα. Το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδρομή να το δηλώσουν εγκαίρως, καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι θέσεις που έχουν παραμείνει κενές είναι ελάχιστες.
Ωστόσο, ο Παγκαλαβρυτινός προετοιμάζει ακόμη μία διήμερη εκδρομή για το τέλος Οκτωβρίου, με αναχώρηση το απόγευμα Παρασκευής 23 και επιστροφή βράδυ Κυριακής 25 Οκτωβρίου. Ο προορισμός θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Με την ευκαιρία το Δ.Σ. ζητά συγγνώμη απ΄ όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκδρομές που διοργανώνει αλλά δεν τα έχουν καταφέρει, εξαιτίας της ταχύτατης συμπλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων. Να σημειωθεί πως στη συμμετοχή τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα