BREAKING NEWS

About

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Κέφι, χορός και ξεφάντωμα χτύπησαν "κόκκινο"

Κέφι, χορός και ξεφάντωμα χτύπησαν "κόκκινο" στην ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, η οποία για ακόμη μια χρονιά αναδείχτηκε ως μία από τις μεγαλύτερες καρναβαλικές συναντήσεις. Το κέντρο "ROMEO" κατέκλεισαν εκατοντάδες Καλαβρυτινοί από κάθε γωνιά της Αχαΐας, αλλά και φίλοι του Συλλόγου που στηρίζουν όλες του τις εκδηλώσεις και δράσεις.Η βραδιά άνοιξε με την παρουσίαση χορών από το Αιγαίο, την Ήπειρο, τη Θράκη και την Πελοπόννησο, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσίαση από τους νέους του συλλόγου ενός ξεκαρδιστικού σκετς με τον τίτλο "Euroβιζιόν". Με σατιρικό τρόπο σχολίασαν την επικαιρότητα, ενώ δεν άφησαν σε... ησυχία ούτε τους προσκεκλημένους του Συλλόγου, όπως το βουλευτή, Θ. Παπαδόπουλο και τον Δήμαρχο Πατρέων, Α. Φούρα.Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Π.Σ. Αθανάσιο Φραντζή, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, ανακοίνωσε τη διοργάνωση πάρτι- μασκέ την ερχόμενη Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Σ. στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17 α, καθώς και την προετοιμασία των χορευτών για να συμμετέχουν σε ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Ρουμανία.Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους βουλευτές, Αθ. Παπαδόπουλο και Ν. Νικολόπουλο και το Δήμαρχο Παΐων Κ. Ασημακόπουλο.
Το γλέντι και ο χορός κράτησε μέχρι το πρωί, ενώ ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του, σε καρναβαλικούς κι όχι μόνο, ρυθμούς. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους και για του χρόνου!
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές, Αθανάσιος Παπαδόπουλος και Νίκος Νικολόπουλος, οι Δήμαρχοι Πατρέων, Ανδρέας Φούρας και Παΐων Κ. Ασημακόπουλος οι πολιτευτές Δ. Τριανταφυλλόπουλος και Ελένη Πανίτσα, ο αντινομάρχης Υγείας Γ. Φεσσιάν, εκπρόσωπος του Νομάρχη Αχαΐας, ο Διευθυντής Π.Δ. Ελλάδας Σ. Παναγιωτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Διακοφτού Αθ. Πλιατσικούρας, ο νομαρχιακός σύμβουλος, Νικόλαος Σταθακόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Γωγώ Παπαντωνοπούλου, Κλειτορίας. κ. Μηλιτσόπουλος, ο Αντιστράτηγος ε.α. Ανδ. Κουτρουμάνης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας Ανδρέας Παναγόπουλος, η διαμερισματική Σύμβουλος Ασπασία Καρέλα, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Νέου Κομπηγαδίου Νικόλαος Πετρόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα