BREAKING NEWS

About

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Οι εκδηλώσεις του αφήνουν εποχή ...

Οι εκδηλώσεις του αφήνουν εποχή και οι δράσεις του γράφουν ιστορία …
Άλλο και τούτο..
Οι εποχές άλλαξαν. Κάποτε οι πολιτιστικοί σύλλογοι ήταν ζωντανοί και με έντονη πολιτιστική δράση. Διοργάνωναν εκδηλώσεις που η συμμετοχή των μελών τους ήταν εντυπωσιακή. Η εθελοντική πρόσφορα ήταν το εργαλείο για τη διοργάνωση και την επιτυχία πολυήμερων εκδηλώσεων. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν και ελάχιστη είναι οι σύλλογοι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ακόμη και γενική συνέλευση !! Σε πολλές περιπτώσεις δεν συμπληρώνουν ούτε διοικητικό συμβούλιο. Γνωρίζουμε όλοι πρόσφατες περιπτώσεις που ανεβληθησαν οι γενικές συνελεύσεις επειδή δεν δεχόταν κανείς να μπει στο Δ.Σ. έστω και αν μεταξύ των μελών υπήρχε στενή οικογενειακή σχέση!!! Αυτό είναι κακό και ελπίζουμε να αλλάξει αυτή η νοοτροπία και να υπάρχει αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση προσφοράς, γιατί αν πάμε έτσι σύντομα δεν θα υπάρχει κανείς σύλλογος που είναι απαρετιτοι για τη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.
Παρόλα αυτά πληροφορηθήκαμε πρόσφατα πως ένας Καλαβρυτινός Σύλλογος, κάπου εκεί στην Αθήνα, ο οποίος έκανε γενική συνέλευση, αντί να προσπαθήσει να αλλάξει αυτή την αντίληψη, ασχολήθηκε με τον Παγκαλαβρυτινο Σύλλογο Πάτρας, για πράγματα αστεία… Εμείς σεβόμενοι την οποία προσπάθεια κάνει ο καθένας δεν θα αναφερθούμε λεπτομερώς.
Τους στέλνουμε όμως το μήνυμα, σε αυτούς και οποίους ενδεχομένως κρηβοντε πίσω τους, πως αντί να αρεσκοντε στο τι έκαναν οι προκάτοχη τους και ποιες διακρίσεις είχαν κερδίσει, να ασχοληθούν με τη συσπηροση των μελών τους και στις γενικές συνελεύσεις τους να συμμετέχουν τουλάχιστον τριψήφιος αριθμός. Διαφορετικά θα εξελιχθούν σε παρέα μερικών ατόμων χωρίς αντίκρισμα. Ο Παγκαλαβρυτινος Πάτρας έχει βρει το δρόμο του και είναι πάνω από πρόσωπα. Ο σύλλογος διοικείτε από 13 μελες Δ.Σ. το οποίο είναι παρών σε κάθε δραστηριότητα.
Οι εκδηλώσεις του αφήνουν εποχή και οι δράσεις του γράφουν ιστορία …

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα