BREAKING NEWS

About

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Στη Λυκούργια…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009 στις 9.00 μ.μ. στη Λυκούρια Κλειτορίας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Παγκαλαβρυτινος Σύλλογος Πάτρας με τον νεοϊδρυθέντα τοπικό πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑ» και την υποστήριξη του Δήμου Κλειτοριας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την τέλεση Μέγα Εσπερινού και θα ακολουθήσει πατινάδα των χορευτικών
από την Εκκλησία στο γήπεδο του χωριού που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Το πρόγραμμα θα ανοίξουν χορευτικά τμήματα, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα πάρει η ορχήστρα του Τάκη Μπαλάση με χορό ελεύθερο για όλους.
Θα προσφερθεί βραστό και κρασί δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι ιερείς που κατάγονται από τη Λυκούρια και υπηρετούν σε άλλες ενορίες.
Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν για την πολύχρονη ποιμαντική τους δράση και κοινωνική προσφορά, οι π. Αθανάσιος Μπράβος που υπηρετεί στη Γλυφα Ηλείας, ο π. Γεώργιος Αναστασόπουλος που υπηρετεί στην Αθήνα και ο π. Δημήτριος Μπίκος που υπηρετεί στα Σελιανίτικα Αιγίου.
Ακόμη θα τιμηθούν δύο κτηνοτρόφοι του χωριού, ενώ ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος θα τιμήσει τον αναπληρωτή Δημάρχου Κλειτορίας, κ. Περικλή Λυμπέρη, ενώ θα επιδώσει αναμνηστική πλακέτα στο νεοσύστατο Δ.Σ. του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ο πρόεδρος Κώστας Τσούτσας και η Γραμματέας Ευθυμία Κωστοπούλου με τους συνεργάτες τους, καθώς και ο εκπρόσωπος του Π.Σ. προετοιμάζουν την κάθε λεπτομέρεια για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Προσκαλούνται όλοι όσοι κατάγονται από την περιοχή να εφοδιαστούν με κέφι και καλή διάθεση και να δώσουν το παρών σε μια βραδιά με κέφι, χορό και πολύ γλέντι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα