BREAKING NEWS

About

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Το μαύρο μάμπα

Το μαύρο μάμπα-η πιο βάρβαρη παγκόσμια ληστεία...
Το νέο συγγραφικό έργο του Νίκου Σακελλαρόπουλου θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου.
Από το γνωστό εκδοτικό οίκο των Αθηνών «Βεργίνα» εκδόθηκε πρόσφατα το βιβλίο του συμπατριώτη και επίτιμου προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, Νίκου Σακελλαρόπουλου που φέρει τον τίτλο «Το μαύρο μάμπα-η πιο βάρβαρη παγκόσμια ληστεία». Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία, ενώ η τιμή τους είναι 15 ευρώ και πωλείται έναντι 13,5 ευρώ. Η παρουσίαση του βιβλίου στην Πάτρα θα γίνει στις 11 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Διακιδείου. Θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Κουμπιάς, ο πρόεδρος Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος, Λεωνίδας Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος-συγγραφέας Νίκος Τζανάκος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Νομάρχης Αχαΐας, Δ. Κατσικόπουλος, η Μαρία Μασσαρά, η λογοτέχνης, Κορίνα Αλιβιζάτου, ο Αναστάσιος Οικονομόπουλος πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας και ο πρόεδρος του Π.Σ. Αθανάσιος Φραντζής.
Το βιβλίο αναφέρεται κυρίως στην Αφρική και γενικότερα στους λαού του τρίτου κόσμου που έχουν υποστεί την πιο βάρβαρη καταπίεση και εκμετάλλευση.
Το Δ.Σ. του Π.Σ. απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Σακελλαρόπουλου και φυσικά να το αγοράσουν, μιας και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, πρόκειται για ένα εξαίρετο βιβλίο, όπου στο περιεχόμενό του πρυτανεύει το κοινωνικό και ανθρωπιστικό μέρος, μέσα από μια συναρπαστική και αγωνιώδη πλοκή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
Δεύτερον, ο κ. Σακελλαρόπουλος όλα τα δικαιώματά του τα προσφέρει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πιο συγκεκριμένα, από την πώληση πανελλαδικά κάθε αντίτυπου στα βιβλιοπωλεία τα 3 ευρώ (το ποσοστό του συγγραφέα και μέρος των ποσοστών του εκδοτικού οίκου) θα δίνονται στον Πανελλήιο Σύλλογο Προστασίας και Βοηθείας Παιδιών με σοβαρά προβλήματα καρδιάς. Ακόμη δόθηκαν 100 βιβλία στο Σύλλογο «Ελπίδα» που σκοπό έχει τη στήριξη των ασθενών με ογκολογικές ασθένειες και τέλος η χορηγία που δόθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΤΕ, παραχωρήθηκε στην «Ελπίδα», ενώ η χορηγία από τη Νομαρχία δόθηκε στο Σύλλογο για αυτιστικά παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα