BREAKING NEWS

About

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ανακατασκευάζονται τα πεζοδρόμια

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, εν μέσω των διαμαρτυριών των καταστηματαρχών, οι οποίοι εκφράζουν φόβους για νέες καθυστερήσεις.
«Είμαστε σίγουροι, όταν πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή των πεζοδρομίων, ότι ακόμα και εκείνοι που σήμερα εκφράζουν διαμαρτυρίες, θα χαίρονται το τελικό αποτέλεσμα, όπως και όλοι οι συνδημότες μας», τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, επισημαίνοντας πως η ταλαιπωρία και η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο, όμως είναι μόνιμο. Τα πεζοδρόμια αναμένεται ν’ αλλάξουν εντελώς εικόνα. Θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα, περισσότερο πράσινο, νέα πλακόστρωση και φυσικά μπάρες για την πρόσβαση των ΑμεΑ.
Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη στο τμήμα από Σισίνη έως Καρατζά και θα ακολουθήσουν, το τμήμα από Καρατζά έως Ερεντστρώλε, από 8 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου το τμήμα από Ερεντστρώλε έως Χείλωνος Πατρέως, από 23 Μαρτίου έως 10 Απριλίου το τμήμα από Χείλωνος Πατρέως έως Βύρωνος, από 6 Απριλίου έως 29 Απριλίου το τμήμα από Βύρωνος έως Παναχαϊκού, από 3 Μαΐου έως 26 Μαΐου το τμήμα από Παναχαϊκού έως Αθανασίου Διάκου, από 11 Μαΐου έως 30 Ιουνίου, το μπαλκόνι στο κάτω μέρος της πλατείας και από 1η Ιουλίου έως 17 Ιουλίου το τμήμα από Αθανασίου Διάκου έως Σισίνη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα