BREAKING NEWS

About

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ευχές μέσα από στίχους!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή από το μέλος του Συλλόγου κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο.

Σας την μεταφέρουμε με κάποια καθυστέρηση.
Στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο εύχομαι χρόνια πολλά και δημιουργικά!
Ποτέ δεν ξεχνάμε πως αυτός τη λαϊκή μας παράδοση ξέρει και συνεχίζει να ερευνά!
Κήρυκας της παράδοσης θυμίζοντας και των ηρωικό ξεσηκωμό των Καλαβρυτινών και τη λαμπρή ιστορική σελίδα που έγραψαν το 1821.
Για κείνον τον τόπο που έγραψε, δίδαξε και διδάσκει τι σημαίνει ελευθερία!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Σε σας κυρίες και κύριοι, μ’ ευχαριστίες που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την όπως πάντα άρτια, οργανωμένη, χαρούμενη βραδιά! Γιατί στα βάθη της ψυχής σας χτυπάει ατόφια η ελληνική καρδιά!
Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος στέλνει αγάπης κι επικοινωνίας μηνύματα σε όλη τη γη. Ολόθερμα συγχαρητήρια, ευχαριστήρια και επιτρέψτε μου ιδιαίτερα στο φίλο Θανάση Φραντζή!
Τον ευχαριστώ για την τιμητική του πρόσκληση. Κι έτσι παρά τις κάποιες δυσκολίες υγείας, αυτή η πρόσκληση μου χάρισε μια χαρούμενη απόφαση!
Χρόνια Πολλά! Στην πολιτική και τοπική ηγεσία, που πάντα στο σύλλογο μ’ ενδιαφέρον στέκεται πρόθυμη με παραδοσιακή ευαισθησία.
Καλή Χρονιά! Να’ ναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 2009. Υγεία, Ειρήνη Φίλοι μου. Να φύγει από τους συνανθρώπους μας του πολέμου η οργή. Γιατί η σκέψη μας απόψε σε κείνη τη γωνιά της γης με δέος μας οδηγεί!
Χρόνια Πολλά! Σ’ όλους γιατί κανένα χωριστά δεν έχω το χρόνο να αναφέρω. Γιατί σε μια υπέροχη αξιόλογη δράση του Συλλόγου, όλοι με την καρδιά τους προσφέρουν. Κι ο γράφων πρόθυμα μέσα από την πείνα κάτι σαν ζητήσουνε ολόθερμα θα το προσφέρω.
Ευχαριστώ το προεδρείο του Συλλόγου και όλους εσάς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα