BREAKING NEWS

About

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Εντυπώσεις από το ταξίδι στη Γαλλία..

6-7-09
Άλλη μια ευρωπαική έξοδος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου και αυτή τη φορά στην καρδιά της Ευρώπης ,στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, εστέφθη από πλήρη επιτυχία και κατεγράφη στο ιστορικό του Συλλόγου. Μπράβο στον πρόεδρο, μπράβο στους χορευτές και γενικά σε όλους αυτούς που είχαν συμμετοχή και συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτή. Ήταν πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που συνδύαζε την διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης με την παράλληλη των κρατών της
Ευρώπης.
Εύγε στον Σύλλογο!
ΒΛΑΣΗΣ ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗΣ


Η εκδρομή μας από 27/6/2009-7/7/2009 και η χορευτική μας εμφάνιση στη Γαλλία ήταν αξέχαστη-μοναδική και συγκινητική. Ευχαριστώ για όλα και όλους..



ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΜΙΜΙΚΑ

Η εκδρομή μας ήταν υπέροχη και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δώσατε να δούμε τόσο όμορφα μέρη που δεν θα μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να δω αυτά τα μέρη.
Εύχομαι να έχετε την ίδια όρεξη να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι στην παράδοση.
ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΑΛΛΙΑ!!!!
Δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα ταξίδευα μέχρι εκεί.. Και αυτό χάρη στο Σύλλογο μας ..
Ήταν από τα καλύτερα ταξίδια (αν κ όλα μέχρι τώρα ήταν καταπληκτικά) είδαμε πάρα πολλά πράγματα και περάσαμε όμορφα! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ταξίδι και αν μπορούσα θα γύριζα το καράβι πάλι πίσω…
Να σας ευχαριστήσω ακόμα μία φορά για τις ευκαιρίες που μου έχετε δώσει…
Να είστε καλά..
ΝΑΤΑΣΑ ΔΑΣΟΥΡΑ


Το ταξίδι για Γαλλία ήταν ένα μεγάλο βήμα για το χορευτικό όπως και για τον Σύλλογο. Πέρασα υπέροχα , είχαμε πολύ γέλιο. Εύχομαι το χορευτικό να συνεχίσει την δράση του ώστε να έχουμε και εμείς πολλές εμπειρίες. Και πάλι ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μας προσφέρει σε όλο τον κόσμο γύρω μας..
ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μπορώ να πω ότι γυρίζοντας στην Ελλάδα κατάλαβα ότι ο Παγκαλαβρυτινός έχει πολύ καλά παιδιά και ήμασταν μια ωραία παρέα. Μου έχουν μείνει τα ωραία στην σκέψη μου. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στο Σύλλογο είναι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο!!!
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ


Κύριε πρόεδρε
Η εκδρομή στην Γαλλία ήταν υπέροχη που κάθε εκδρομή και αν έχει γίνει μέχρι τώρα είναι μία καλύτερη από την άλλη. Συγχαρητήρια λοιπόν στον πρόεδρό μας και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
ΜΟΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

6-7-Ο9
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία .
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους διοργανωτές που με τον τρόπο τους κρατούν το Σύλλογο ενωμένο ώστε η παράδοση να συνεχίζεται και να προβάλλεται.
Για μένα το ταξίδι αυτό είχε επιτυχία
ΑΝΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ


Συγχαρητήρια στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο που μας έκανε υπερήφανους στην Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε όλους και σας αγαπάμε…
ΓΙΕΝΝΑΤΟΥ ΡΟΥΛΑ

Αυτό το ταξίδι που κάναμε Πάτρα-Λιλ Γαλλίας έμεινα ευχαριστημένος διότι είδα μέρη τα οποία δεν τα είχα ξαναδεί. Και πολύ ευχαριστημένος έμεινα από την καλή παρέα που πήγαμε και χορέψαμε στο κέντρο της Ευρώπης. Ευχαριστώ όλους τους φίλους χορευτές που χορέψαμε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αθανάσιο Φραντζή που κάνει τόσες καλές και πολλές προσπάθειες για να πηγαίνουμε σε μέρη τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να πηγαίνουμε πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Με αγάπη σε όλους
ΗΛΙΑΣ ΜΕΝΥΧΤΑΣ

Μετά από ένα αρκετά μακρινό κουραστικό 11ήμερο ταξίδι περάσαμε
όμορφες ,ανεπανάληπτες στιγμές ,μοναδικές και αξέχαστες. Είδαμε αρκετά πράγματα θα θέλαμε να δούμε παραπάνω αλλά είμαι βεβαία ότι και και πάλι περισσότερα θα ζητούσαμε. Επετεύχθη ο στόχος μας οσαν αφορά τις παραστάσεις μας και αισιοδοξούμε να λάβουμε μέρος και σε άλλες.
Καλό υπόλοιπο ταξίδι ,καλό καλοκαίρι
Πάντα τέτοια
ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΓΓΟΥΝΗ


Η εκδρομή ήταν πολύ καλή. Μπορεί το ταξίδι να ήταν κουραστικό όμως μας αποζημίωσαν τα μέρη που επισκεφτήκαμε .. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και πάντα στην κορυφή ο Σύλλογός σας..
Καλά ταξίδια με υγεία σε όλους μας..
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΙΚΑ

Το ταξίδι μας στη Γαλλία .Λοιπόν! Αν υποθέσουμε πως το κάθε χρώμα αντιστοιχεί
και σε ένα συναίσθημα τότε ήταν ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα. Τα πιο έντονα χρώματα ήταν οι καλές μας στιγμές ικανές να καλύψουν το κάθε τι που θα μπορούσε να αλλοιώσει τις πιο όμορφες εντυπώσεις που χαράχτηκαν στην καρδιά μας.
Κουραστήκαμε, περπατήσαμε πολύ ,ξενυχτήσαμε αλλά κερδίσαμε πολύ περισσότερα.
Δεθήκαμε, μαζέψαμε τις πιο όμορφες εικόνες .τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις… εμπειρίες ζωής.
Ίσως να είναι το τελευταίο [λόγω της δουλειάς μου] ταξίδι με το Σύλλογο όμως υπόσχομαι να είναι το τελευταίο μου μόνο μέχρι να ξανάρθω.
Εύχομαι ο Σύλλογος να καταφέρει να κρατήσει τα μέλη του ενωμένα, να τα πολλαπλασιάσει και να είναι πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και κυρίως στα παιδιά .Είστε όλοι ξεχωριστοί, σας αγαπάω πολύ πολύ πολύ!!!
ΝΑΝΤΙΑ KAKIOY

Προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό να μου δίνει και άλλους Συλλόγους σαν και εσάς για συνεργασία.. Είστε Σύλλογος προς μίμηση!!!
Υ.Γ Κε Θανάση Φραντζή χίλια μπράβο για την προσπάθειά σας είναι λίγα.
Ειλικρινά ευχαριστώ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΟΔΗΓΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα