BREAKING NEWS

About

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Πίτα Καμενιανιτών, Δοβολοβιτών, Δεσινιωτών...

Πάτρα.
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Καμενιανιτών, Δοβολοβιτών, Δεσινιωτών, στη διάρκεια της πρώτης τους εκδήλωσης για το νέο έτος 2009, το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ASTIR στην Πάτρα.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Φωτόπουλος, αφού ευχήθηκε σε όλους μια ευλογημένη και δημιουργική νέα χρονιά, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την συνεχή παρουσία τους και την προσφορά τους, υπενθυμίζοντας την ανάγκη στήριξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και προσέλκυσης των νέων στους κόλπους του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.
Ο Σύλλογος τίμησε όλα τα παιδιά των τριών χωριών που είναι στα σχολεία και έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους. Το παρών έδωσαν. οι Βουλευτές Νατάσσα Ράγιου και Μιλτιάδης Βέρας, ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αροανίας κ. Σακελλαρόπουλος, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Νικόλαος Νικολόπουλος, Δημήτρης Τριανταφιλλόπουλος, ο π. Νομάρχης Ευστάθιος Σερέτης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Παπαγιαβής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αροανίας Κώστας Νικολόπουλος και Πάτρας Σπύρος Πολίτης, ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Αθανάσιος Φραντζής και πλήθος κόσμου.
Τα χορευτικά χόρεψαν χορούς από όλη την Ελλάδα, εντυπωσίασαν και καταχειροκροτηθήκαν, ενώ ο πρόεδρος κ. Φωτόπουλος έδωσε αναμνηστικά σε όλους τους χορευτές. Στο στιγμιότυπο, από αριστερά Γιωργος Χασαπόπουλος, Γιωργος Μπουρλέσης, Μιλτιάδης Βέρας, Αθανάσιος Φραντζής, Μαίρη Παρακεντέ, κ.Μπάκοπούλου, Φώτης Παπαθεοδώρου, Γιώργος Αργυρόπουλος και ο κ. Μπακόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα