BREAKING NEWS

About

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Και το όνομα αυτού Σωτήρης!


Ο Αθανάσιος και η Βενετία Παπαχριστοπούλου βάπτισαν τον πρωτότοκο γιο τους με ανάδοχο τον πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.
Πρόσωπο όμορφο και ζωηρό, σκόρπισε χαρά σε όσους είχαν την ευκαιρία να τον δουν να βουτά τρεις φορές στην κολυμπήθρα, παίρνοντας το όνομά του. Ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Παπαχριστόπουλου, δικαστικού υπαλλήλου από το Δροσάτο Καλαβρύτων και της Βενετίας Ανδριοπούλου βαπτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος.

Και το όνομα αυτού, Σωτήρης!
Πανευτυχής οι γονείς του μικρού, αλλά και ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου., Αθανάσιος Ν. Φραντζής ο οποίος ανέλαβε χρέη αναδόχου, έβλεπαν τον μικρό Σωτήρη να εισέρχεται στην εν Χριστώ κοινωνία, μίας μόλις ημέρα μετά τα πρώτα του γενέθλια. Ο μικρός σκορπούσε χαμόγελα στους δεκάδες εκλεκτούς προσκεκλημένους, που έδωσαν το παρών στη βάπτισή του, που έγινε στις 11 Μαΐου στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς. Ο νονός καμάρωνε με τον νεοφώτιστο αγκαλιά, ενώ εμφανώς συγκινημένοι ήταν και οι παππούδες του μικρού Σωτήρη.
Το μυστήριο τέλεσαν ο π. Νικόλαος Φραντζής μαζί με τον ιερέα του Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς. Αμέσως μετά την βάπτιση, ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο «Πευκάκια», όπου το γλέντι κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Μεταξύ άλλων παρέστησαν στη βάπτιση:
ο Εισαγγελέας του Αιγίου, Ευριπίδης Νικολάου με τη σύζυγό του, Όλγα Γεωργαλή, Ειρηνοδίκη, η Ειρηνοδίκης Πατρών Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, ο δικαστής διοικητικών δικαστηρίων, Αναστάσιος Οικονομόπουλος, συμβολαιογράφος, Θεοδόσης Λάλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Δροσάτου, Γεώργιος Παπαχριστόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου, Αντώνιος Παπαχριστόπουλος, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Δροσάτου, Σωτήριος Παπαχριστόπουλος, η Μαρία Παπαχριστοπούλου, Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Οβρυάς και μέλος του Δ.Σ. και των χορευτικών τμημάτων του Π.Σ., η οποία είναι και θεία του νεοφώτιστου, η Διευθύντρια του 24ου Δ.Σ. Πάτρας, Δέσποινα Σμυρλή και πλήθος κόσμου.


Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος εύχεται να σας ζήσει ο μικρός Σωτήρης!




Κάντε διπλό κλικ πάνω στο slide show για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγένθυση (Gallery View ή Original Size)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα