BREAKING NEWS

About

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Χορευτικές παραστάσεις.

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι τους στην παράδοση και την πολιτισμική μας κληρονομιά, τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους ολοένα και περισσότερες πετυχημένες χορευτικές παραστάσεις.Την περασμένη Δευτέρα, το λαϊκό τμήμα των χορευτικών συμμετείχε στη μαγνητοσκόπηση της ψυχαγωγικής εκπομπής του Παναγιώτη Ρηγόπουλου "Στου Παραδείσου τα μπουζούκια" που θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του «ΤΕLE TIME» την Δευτέρα 8 Μαρτίου.
Στην εκπομπή συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές και ζωντανή ορχήστρα με μαέστρο τον κ. Θεόδωρο Γεωργόπουλο.Μεταξύ άλλων, προσκεκλημένοι του οικοδεσπότη, Παναγιώτη Ρηγόπουλου, ήταν ο Δήμαρχος Παΐων Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πατρέων Νικόλαος Τζανάκος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθανάσιος Κυριακόπουλος, ο πρόεδρος του Π.Σ. Αθανάσιος Φραντζής, ο συγγραφέας Νικόλαος Σακελλαρόπουλος, και άλλοι. Το χορευτικό υπό τις οδηγίες της συνοδού χοροδιδασκάλισσας Δήμητρας Λιναρδάτου, παρουσίασε ζεϊμπέκικο, χασάπικο, καρσιλαμά και άλλους χορούς, ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε κέφι και χορό. Η παρουσίαση από τον κ. Ρηγόπουλο ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας πως και η περιφέρεια έχει στελέχη ισάξια με των Αθηνών που μπορούν να κάνουν εκπομπές και παραγωγές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Μετά τη μαγνητοσκόπηση ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά.
Παράλληλα, το χορευτικό τμήμα της Πελοποννήσου του Π.Σ. θα πάρει μέρος την ερχόμενη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση λήξης της 3ης Πανελλήνιας Έκθεσης Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού που πραγματοποιείται στο ΠΕΑΚ «Ολυμπιονίκης Δ. Τόφαλος». Το χορευτικό θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Πελοπόννησο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 καλαβρυτα - πατρα - χορευτικα